Windsurfing Curacao

Windsurfing Curacao

Windsurfing Curacao. windsurfing curacaoWindsurfing Curacao. Voor wie meer spanning wil en niet bang is voor het water van de Caribische zee is windsurfen een leuke optie om te doen. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Windsurfing Curacao terecht voor het huren van materiaal, of om de kunstjes van het windsurfen onder begeleiding te leren.

De goede wind en het heerlijke water van Curacao zijn de beste omstandigheden om deze sport te beoefenen. Op Curacao is het water altijd warm, nooit een wetsuit nodig! Windsurfen is makkelijk te leren bij Windsurfing Curacao, door licht en super stabiel materiaal en vaak binnen een uurtje staat u al te surfen!

windsurfing curacaoHet water is voornamelijk vlak, maar bij sterke wind staat er een aardige chop. Een uitstekende plek voor de meer gevorderden om te cruisen of om je freestyle techniek bij te spijkeren!

Windsurfing Curaçao heeft een surfstation bij het Spaanse water, waar je privélessen, groepslessen of een compleet lespakket kunt boeken.

Eén ding is zeker: met een gemiddelde temperatuur van 26 graden celsius is het water rondom Curaçao uitermate geschikt om op de plank te springen, en een paar golven te overmeesteren.

 

 

Een paar tips:

  • – Ga nooit alleen!
  • – Zorg dat iemand aan land weet dat jullie op zee zijn en zorg dat deze persoon weet wat hij/zij moet doen als jullie niet op een afgesproken moment contact opnemen.
  • – Als je problemen hebt, verlaat nooit je board!
  • – Probeer een deel van je mast te bewaren om aandacht te kunnen trekken.
  • – Ga niet te ver naar buiten. Zorg dat je in zicht blijft van je buddy.
  • – Vergeet niet je buddy in de gaten te houden, of die nog staat.
  • – Als je niet zeker bent van de zaak, ga niet naar buiten.
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open