Kontiki Beach Resort

Kontiki Beach Resort

kontiki beach resortKontiki Beach Resort biedt luxe in een exotische omgeving waarin kwaliteit en service centraal staan. Onze ruime kamers geven u alle comfort en klasse om van uw verblijf op Curaçao een onvergetelijke beleving te maken.

Wanneer u kiest voor Kontiki kiest u voor het optimale gevoel van de Caraïben, een kamer in het mooiste resort van de Caraïben. Geniet van comfort in een natuurlijke, groene omgeving. Omgeven door palmbomen en lokale tropische planten geniet u van het zwembad dat door de gehele tropische tuin is aangelegd.

kontiki beach resortVanuit uw kamer duikt u zo het buitenzwembad in. Tevens kunt u heerlijk privé ontspannen op uw eigen veranda met comfortabel zitje. Iedere kamer bevat een kingsize bed, gratis draadloos internet, telefoon, televisie, een kluis, koelkast en airco. Ook beschikt u in de ruime badkamer over een ligbad en een aparte douche.

De kamers van Kontiki bevinden zich in charmante huisjes die u het optimale gevoel van de Cariben geven. Een huisje bestaat uit 4 privé hotelkamers, 2 boven en 2 beneden.

Kontiki Beach Resort ligt op een paar minuten loop afstand van de Mambo beach Boulevard waar u kunt shoppen, dineren en kunt relaxen.

 

→ terug naar accommodatie overzicht

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open