Scuba Lodge

Scuba Lodge

scuba lodgeScuba Lodge & Suites vind je aan zee in het Pietermaai District, een van de levendigste wijken van Willemstad. Om ons heen zijn eeuwenoude gebouwen gerestaureerd en teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat en schoonheid waardoor ons deel van de stad een uniek en charmant karakter heeft gekregen. Op loopafstand bevinden zich de wereldberoemde Pontjesbrug, Handelskade en de wijken Punda en Otrobanda met vele musea en winkels. Goede restaurants, gezellige cafe’s en zelfs een aantal stranden zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Het is niet voor niets dat ze dit levendige deel van de stad ook wel het nieuwe ‘quartier latin’ van Curaçao noemen.

Op loopafstand van Scuba Lodge bevindt zich een kleine supermarkt, pinautomaat en apotheek. Voor de deur is een bushalte zodat je snel en makkelijk vanaf het hotel naar de stranden zoals Mambo en Cabana beach kunt. Ook heeft Pietermaai District een eigen city beach. Snorkelaars en duikers zitten helemaal goed in de stad! Scuba Lodge is namelijk eigenaar van Dive Center Pietermaai. Voor onze deur daal je meteen af naar het huisrif en bij onze duikshop kun je terecht voor al je vragen, het huren van spullen of het volgen van een cursus.

scuba lodgeVakantie is een heerlijk moment in het jaar. Lekker even weg uit je dagelijkse omgeving, genieten van zon, zee, strand en nieuwe ontdekkingen, cultuur en natuur. Wanneer er zich een nieuwe wereld voor je ontrafelt is er niets zo fijn als slapen in een omgeving die als thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn. Bij Scuba Lodge is dat ons doel! Zorgen dat je kunt uitrusten in een warme omgeving waar mensen zijn die er oprecht alles aan willen doen om jou dat fantastische vakantie gevoel te geven. Met een glimlach en net dat beetje extra persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat je geen kamernummer bent maar een onderdeel van onze Scuba Lodge Familie!

Voor duikers en niet-duikers, zowel onder als boven water; wij zijn er voor al je vragen, wensen en gaan ervoor zorgen dat je nooit meer naar huis wilt!

→ terug naar accommodatie overzicht

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open