Atlantis Diving

Atlantis Diving, een vijf sterren duikschool met eigen huisrif

Schermafbeelding 2014-10-21 om 12.32.26Atlantis Diving is centraal gelegen in Willemstad, direct aan zee met daarnaast de duikschool en uitgebreide winkel waar je als duiker niet uit kunt lopen voordat je wat nieuwe coole duikspullen hebt gekocht.

shop 2 De ligging van de duikschool aan het kristal heldere blauwe water met een eigen huisrif zorgt voor een relaxte Caribische sfeer. Vanuit hier zijn alle mooiere duikplaatsen goed bereikbaar. Het team van ervaren instructeurs zorgt al ruim 20 jaar voor veiligheid en de juiste begeleiding van duikers. Zij nemen je mee naar de mooiste duikplekken van Curaçao.

shop bcd's-2Een auto huren en zelf de vele duikplaatsen die Curaçao te bieden heeft ontdekken is natuurlijk ook een van de mogelijkheden. Dus ben je een duiker en wil je alle duikfaciliteiten tot je beschikking hebben, dan ben je bij Atlantis Diving aan het goede adres.

Atlantis Diving is 7 dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden in de tabel rechts onder. U kunt telefonisch contact opnemen maar natuurlijk ook gewoon langs komen om een duikcursus of snorkel les te boeken.

 

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open