Dive Charter Curaçao

Dive Charter Curacao, de echte uitdaging voor de ervaren duiker!

dive charter curacaoDive charter Curaçao is in 2006 opgericht door Niels Jorissen. Sinds die tijd verzorgt hij dagelijkse bootduiken naar de beste en meest ontoegankelijk duikplaatsen rond Curaçao. Dive Charter gaat naar de duikplaatsen waar de andere aanbieders niet kunnen of willen komen. Ga met een van de groepen mee of huur de boot voor je eigen privé avontuur.

dive charter curacaoVeiligheid staat voorop bij het duiken met Dive Charter Curacao. Voor enkele van hun trips vragen ze een minimale certificering van advanced open water of een daar aan gelijk gesteld brevet. Recente duikervaring is gewenst. Je duikt vanaf een 7.5 meter lange rib. Deze open boot staat garant voor avontuur en veiligheid. Er kunnen hiermee groepen van maximaal 8 duikers worden vervoert. De boot is snel en zeer zeewaardig.

dive charter curacaoDive Charter Curacao zorgt ervoor dat uw bezoek aan Curaçao als duiker zeker de moeite waard is en doet dit met een glimlach. Dive Charter Curacao richt zich echt op de duiker die op een veilige manier van de gebaande paden af wil wijken. Doordat er met name gedoken wordt op plekken waar niet veel mensen komen is de onderwaterwereld prachtig en kan het zomaar zijn dat je de mooiste dieren zult tegenkomen.

 

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open