Trunkdivers

Trunkdivers – Ervaren duiker zoekt uitdaging

Dan is Trunkdivers misschien wel voor jou de duikschool om naar toe te gaan. Trunkdivers is vanaf 1993 actief op het eiland. Je kunt er terecht voor duiken op alle bekende plekken maar ook zeker voor specials op duiklocaties die bijvoorbeeld moeilijk te bereiken zijn en een uitdaging meebrengen voor zelfs de meest ervaren duiker. Maar vergis je niet, ook de beginnende duiker is meer dan welkom!

trunkdivers-curacaoTrunkdivers is mede bekend door hun ‘duikgids van Curacao’ die ze in 2008 voor het eerst publiceerde. Deze gids is ondertussen verkrijgbaar bij veel boekhandels en duikscholen. Als je, je graag goed voorbereid dan is de duikgids onmisbaar om de duiklocaties goed te leren kennen op ons dushi eiland.

trunkdivers-curacao

Trunkdivers is te vinden aan het strand van Vaersenbaai, ook wel beter bekend als Kokomo Beach. Kokomo beach is tevens een heerlijke plek om lekker te relaxen op het strand. De duikshop is 7 dagen per week geopend van 10:00u tot 18:00u.

U kunt bij Trunkdivers terecht voor alle duikopleidingen van intro-duik t/m instructeur en specialisaties alsmede voor het huren van duik spullen. Op het strand is een horeca gelegenheid waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

 

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open