Twindivers

Twindivers – misschien wel de allerleukste duikschool

Twindivers curacaoTwindivers werd op 11 december 2009 opgericht door Kurt en Mark Brown, een lokale tweeling die van hun hobby hun werk maakte. Het tweetal werkte hiervoor bij verschillende duikscholen en kreeg vaak van toeristen de vraag waarom zij niet samen iets begonnen. Uiteindelijk hakten zij de knoop door en besloten in mei 2010 om met elkaar in zee te gaan.

Twindivers CuracaoHet bijzondere van Twindivers is dat de gebroeders één van de weinige lokale Curaçaoënaars zijn met een eigen duikschool. Hun samenspel en kennis van het duiken en eiland zorgt voor een unieke duikervaring. Van spannende duiktrips tot verhalen over plekken op het eiland en de lokale tradities: bij Twindivers kunt u voor alles terecht.

marie pampoen curacaoTwindivers is gevestigd aan het strand van Marie Pampoen, naast het Sunscape hotel. De duikshop ligt op een liefelijk strand direct aan het water. Het is slechts tien stappen om uw duik in het heldere, blauwe water te starten.

De duikshop is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 17:30 uur. U kunt natuurlijk ook gewoon langs komen om een duikcursus of snorkel les te boeken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het boeken van een duiktrip, gewoon voor de gezelligheid of voor een ontmoeting met andere duikers. Op het strand zijn meerdere horeca gelegenheden waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open