Klein Curacao Trip

  • must-do-curacao
  • must-see-curacao
  • landhuizen
  • duiken op curaçao
  • shoppen op curacao

Parelwit strand en een azuurblauwe zee

Klein Curacao Trip. Bezoek klein Curacao met één van de mooiste stranden ter wereld! Onbewoond, parelwit natuurlijk strand, kristalhelder water en schildpadden. Kortom: ervaar paradijs!

Klein Curacao Trip

Klein Curacao kan je maar op 1 manier ontdekken. Boek een geheel verzorgde dagtrip met boot naar dit prachtige eiland. Bij aankomst kun je direct het water testen! Spring van boord en zwem naar het paradijselijke eiland. Niet alleen zon- en zee aanbidders komen aan hun trekken op het eiland. Ook de wandelaars onder ons zullen veel plezier beleven aan Klein Curacao. Je hebt meer dan genoeg tijd om op je gemak het eiland te verkennen. Er is genoeg te doen. Maak een wandeling naar de vuurtoren en het scheepswrak, ga lekker zonnebaden of ga al snorkelend je eerste ontmoeting met een zeeschildpad tegemoet.

Er zijn verschillende Klein Curacao Trips die je naar dit mooie eiland brengen. Ieder touroperator heeft zijn eigen voordelen. De meeste Klein Curacao trip s zijn inclusief een lekker ontbijt en ’s middags een uitgebreide BBQ-lunch met drankjes. De prijzen van de trips variëren tussen de 79,- euro en 95,- euro. Optioneel kan er ook een transfer geboekt worden om je op te halen bij je hotel.

De specialist heeft alle aanbieders voor je vergeleken. Bekijk hier de uitkomst en kies de dagtocht die het beste bij je past.

Naast Klein Curacao zijn er nog vele andere leuke dingen om te doen op Curacao. Denk aan Aquafari, zwemmen met Dolfijnen, beklimmen van de Christoffelberg en meer. Bekijk hier de must do’s, must see’s en beleef Curacao.

Klein motorjacht

Klein motorjacht

Dit is de perfecte trip als kleinschaligheid je aanspreekt. Met een groep van maximaal 25 personen aan boord reis je comfortabel en ontspannen naar Klein Curacao.

Meer info ›
Catamaran

Catamaran

Vaar met een prachtige catamaran naar het paradijselijke Klein Curaçao. Relax in de netten en geniet van een perfecte trip naar het eiland.

Meer info ›
Luxe motorjacht

Luxe motorjacht

Je vaart met een comfortabel luxe motorjacht naar 
het onbewoond eiland met een parelwit strand en azuurblauwe zee.

Meer info ›
Powerboot

Powerboot

Ben je sportief aangelegd? Vaar met een snelle RIB powerboat naar Klein Curaçao. Ideaal als je later op de dag wil vertrekken en spannender wilt varen.

Meer info ›
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open