Aquafari Curacao

Aquafari Curacao

aquafari curacaoAquafari Curacao is absoluut een van de leukste dingen om te doen op Curacao! Bekijk de prachtige onderwaterwereld vanuit je eigen onderwaterscooter en ervaar het ademen onder water. Een perfecte activiteit voor het hele gezin!

Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Curacao. Altijd al onder water willen gaan maar je hebt geen duikbrevet? Dan is dit je kans. Op slechts zeven plekken in de wereld kun je op ‘Aquafari’ en Curacao is er één van!

Aquafari Curacao is een erg leuke manier om met de hele familie te genieten van het prachtige onderwaterleven van Curacao. En het leuke is: je hoeft geen duikervaring te hebben om mee te kunnen doen met dit onderwater avontuur! Je gaat onder begeleiding van duikers onderwater met een soort waterscooter. Met je hoofd zit je in een glazen bol die is gevuld met zuurstof. Je kunt gewoon ademen alsof je boven water bent. Ondertussen geniet je van de vele vissen en het koraal. De trip is zeer veilig en geschikt voor iedereen die kan zwemmen.

De maximum diepte die je bereikt is ongeveer 7 meter. Ervaren duikers vergezellen je tijdens deze Aquafari, ze wijzen je de weg en helpen als dat nodig is. Het is eenvoudig om te manoeuvreren met de scooter. Zeker weten dat je het water niet meer uit wilt na deze geweldige ervaring!

Ontdek de onderwaterwereld zonder duikervaring!

Aquafari is absoluut een van de leukste dingen om te doen op Curacao! Bekijk de prachtige onderwaterwereld vanuit je eigen onderwaterscooter en ervaar het ademen onder water. Een perfecte activiteit voor het hele gezin!

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je Aquafari ticket heel gemakkelijk!
 5-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open