Curacao Buggy Adventures

Curacao Buggy Adventures

curacao buggy adventuresOntdek de ruige kant van Curaçao tijdens een off-road buggy avontuur! Deze 2,5 uur durende excursie brengt u door ruige gebieden aan de Noordkust. Ontdek de historische bezienswaardigheden, ongerepte natuur en afgelegen plekken per buggy.

Na ongeveer 15 minuten gaat de tour off road en rijd je door een bijzonder landschap met cactussen totdat je de Noord kust bereikt. Eerste stop is de “Blow hole”. Dit is een natuurlijke attractie, waar je de gelegenheid krijgt om foto’s te maken. Voordat je verder gaat, geeft de gids je geologische informatie over het eiland en over dit bijzondere natuurverschijnsel. Bekijk de indrukwekkende golven en wandel binnen in de Indiaanse grotten. Geniet hier van adembenemende vergezichten van de Noord Kust tot aan Bonaire. De tour gaat verder off road richting de Struisvogel farm. Tijdens een pauze van 15 minuten kun je de grootste vogels (exclusief Struisvogel tour) op aarde bewonderen en de souvenir shop bezoeken. Hier kun je een koud drankje kopen en gebruik maken van de toiletten.

Tijdens deze buggytour (max. 18 personen) geeft uw gids u uitleg en informatie over de bezienswaardigheden.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. De tour vertrekt pas bij 4 volle buggy’s of meer.Get wild! Stap op zo'n stoere Buggy en ontdek het ruige landschap

Koop nu je ticket voor deze fantastische buggy tour aan de Noord Kust. Stap op je eigen buggy tijdens deze avontuurlijke maar veilige rit door het ruige landschap van Curacao.

Direct boeken voor de beste prijs en je bent verzekerd van plek
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open