Helicopter tour

Helicopter tour Curacao

En jij dacht dat je alles al had gezien op Curaçao? Met deze helicopter tour Curacao ontdek je de highlights van het eiland op spectaculaire wijze! Je ziet de Handelskade, Pontjesbrug en andere bezienswaardigheden vanuit een heel nieuwe invalshoek!

helicopter tour curacaoDe motor wordt gestart, je hoort het geluid van de rotorbladen. De helicopter stijgt langzaam op en voordat je het weet word je geconfronteerd met het adembenemende uitzicht op de Handelskade, de Pontjesbrug en op de wijken Punda en Otrobanda.

Er zijn verschillende tours waaruit je kunt kiezen. De eiland tour is de populairste tour vanwege zijn compleetheid. Tijdens de vlucht zie je veel moois van Curaçao. Neem dus je fotocamera mee en maak zelf vanuit de lucht de mooiste foto’s van het prachtige Curaçao.

De Bell 206 Jetranger Helicopter is de meest gebouwde en statistisch gezien de veiligste helicopter. Het team van de touroperator bestaat uitsluitend uit professionele en goed getrainde mensen. Kortom: je kunt met een gerust hart aan boord stappen. Voordat je het weet vlieg je door die prachtige blauwe caribische lucht en vlieg je over de mooiste stranden en het turquoise zeewater.

Update 2017: helaas is BlueSkies gestopt met hun dienstverlening en is het vooralsnog niet meer mogelijk om een rondvlucht te maken in een helicopter boven Curacao.

 Bekijk Willemstad en de handelskade vanuit de lucht!

En jij dacht dat je alles al had gezien op Curaçao? Met deze helicoptervlucht ontdek je de highlights van het eiland op spectaculaire wijze! Je ziet de Handelskade, Pontjesbrug en andere bezienswaardigheden vanuit een heel nieuwe invalshoek!

Direct boeken voor de beste prijs en je bent verzekerd van plek
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open