Helmduiken Curacao

Helmduiken Curacao

helmduiken curacaoBenieuwd naar de fascinerende onderwaterwereld van Curaçao? Ontdek het met Helmduiken Curacao! Een unieke, 100% veilige en bovenal een fantastische ervaring!

De onderwaterwereld is nu toegankelijk geworden voor iedereen! Je wandelt over de bodem en je ervaart voor het eerst in je leven hoe mooi die onderwaterwereld nu eigenlijk is. Die prachtige fauna, koralen en grote verscheidenheid aan vis kan je allemaal aanschouwen in hun eigen natuurlijke habitat. Het voelt alsof je opeens in een aquarium loopt. En je bent natuurlijk op Curaçao dus de watertemperatuur is heerlijk aangenaam, zo rond de 29 graden.

Helm Duiken Curaçao is gevestigd op het idyllische kleine strandje van Marie Pampoen, direct bij Mambo Beach en op ongeveer 10 autominuten van Willemstad. Een echt authentiek strandje waar de vissers nog dagelijks met hun bootjes de wijde zee opvaren en in het weekend lokale kindjes zwemles krijgen. Het is echt genieten van de relaxte sfeer en mooie omgeving. Vergeet dus niet je fotocamera!

Ontdek de onderwaterwereld zonder duikervaring!

Benieuwd naar de fascinerende onderwaterwereld van Curaçao? Koop een ticket en ontdek het met Helmduiken! Een unieke, 100% veilige en bovenal een fantastische ervaring!

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je helmduiken experience heel gemakkelijk via GuideandGo!
 4-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open