Semi Submarine Glasbodemboot

Semi Submarine Glasbodemboot

Semi Submarine GlasbodembootNeem een kijkje onder de Caribische zeespiegel met de Semi Submarine glasbodemboot zonder dat je een handdoek nodig hebt. Tijdens deze tour kun je de prachtige koraalriffen en exotische vissen bewonderen waar Curacao zo bekend om is. En, zonder nat te worden!

De submarine ziet er van bovenaf uit als een hele gewone boot, maar niets is minder waar. Benedendeks is er een ruimte waar je onder de zeespiegel plaats kunt nemen en kunt genieten van al het moois dat de onderwaterwereld van Curacao te bieden heeft. En, zonder nat te worden!

Je hebt geen duik- of snorkelapparatuur nodig om de prachtige koraalriffen en exotische vissen te bewonderen op Curacao. Stap aan boord van de semi submarine  glasbodemboot en blijf zelfs helemaal droog. De semi submarine blijft de gehele tijd boven water. Zelf zit je in de romp van het ruime schip, dat 1.5 meter onder de wateroppervlakte ligt en vanuit de grote raampartijen kijk je naar de tropische vissen zoals de Sergeant Majoors, Papegaaivissen en Keizersvissen. Het wordt helemaal spannend als een duiker de vissen gaat voeren vlak voor het raam. De vissen komen zo dichtbij, dat dit je kans is om de mooiste foto’s te maken.

Ontdek de onderwaterwereld zonder duikervaring!

Benieuwd naar de fascinerende onderwaterwereld van Curaçao? Neem een kijkje onder de Caribische zeespiegel met de Semi Submarine glasbodemboot zonder dat je een handdoek nodig hebt. Bekijk de prachtige koraalriffen en exotische vissen waar Curacao zo bekend om is. En, zonder nat te worden!

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je glasbodemboot ticket heel gemakkelijk via GuideandGo!
 5-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open