Snorkel Animal Encounter

Snorkel Animal Encounter

snorkel animal encounterVoer zelf de schildpadden, haaien en roggen en raak gefascineerd door hun nabije aanwezigheid. De Snorkel Animal Encounter is leuk voor jong en oud en is een avontuurlijke en veilige manier om in aanraking te komen met de bijzondere zeedieren van Curacao.

Ben jij helemaal gek op snorkelen, of wil je het juist graag een keertje proberen? Dan is deze snorkel animal encounter echt iets voor jou!

Klaar voor je ontmoeting met schildpadden, roggen, tarpons en haaien? Voordat je het water in gaat, krijg je eerst een korte uitleg van de gids over wat je kan verwachten en waar je op moet letten. De roggen, tarpons en vissen zwemmen rustig om je heen in de natuurlijke lagune. De schildpadden en haaien zijn afgeschermd van jou door middel van een plexiglas wand. Door de speciale gaten in het glas kun je de haaien en schildpadden voeren. Ze zijn super dichtbij, maar toch op een veilige afstand.

Alle zeedieren leven in een natuurlijke lagune die een directe aansluiting heeft op de open zee. Als je onder water opeens een grote schaduw waarneemt zou het weleens kunnen dat de grootste vis die je daar kunt ontmoeten jou gespot heeft. De baars van ruim 400 pond is zeer indrukwekkend. En als je na dit avontuur nog niet genoeg hebt van zeedieren, dan kan je gratis het Sea Aquarium in wandelen om o.a. de dagelijkse voederpresentaties van dolfijnen en zeeleeuwen bij te wonen.

Te gek om te doen deze Animal Encounter!

Voer zelf de schildpadden, haaien en roggen en raak gefascineerd door hun nabije aanwezigheid. De Snorkel Encounter is leuk voor jong en oud en is een avontuurlijke en veilige manier om in aanraking te komen met de bijzondere zeedieren van Curacao.

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je animal encounter ticket heel gemakkelijk via GuideandGo!
 5-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open