Stadswandeling Willemstad

Stadswandeling Willemstad

Stadswandeling Willemstad. Geniet van de sfeer in historisch Willemstad met deze stadswandeling onder begeleiding van een gids. Deze begeleide wandeltocht is een perfecte combinatie van stadshistorie en eeuwenoude geschiedenis waarbij je de wijken Punda & Otrobanda bezoekt.

Stadswandeling WillemstadDe stadswandeling willemstad begint bij het centrale plein van Willemstad. Vanaf hier gaat de wandeling naar het Kura Hulanda hotel. Dit bijzondere hotel bevindt zich in recentelijk gerestaureerde historische gebouwen. Door de vele smalle straatjes straalt dit hotel een hele bijzondere sfeer uit. Hierna ga je per bootje, of te voet over de Pontjesbrug naar Punda, het stadsdeel aan de overkant van het water. Bezienswaardigheden die je in deze historische wijk bezoekt, zijn een prachtige Protestantse kerk en Fort Amsterdam. Tegenwoordig zetelt de Gouverneur in het fort. Je wandelt langs de oude muren van het Fort, waar zich allerlei leuke winkeltjes en cafeetjes hebben gevestigd. Tijdens de wandeling loop je ook langs de synagoge. Deze is gebouwd in 1732 en is de oudste actieve synagoge van het Westelijk Halfrond.

Je dient deze stadswandeling willemstad van tevoren te reserveren. Klik hier voor meer informatie en direct reserveren.Boek hier de stadswandeling Willemstad

Geniet van de sfeer in historisch Willemstad met deze stadswandeling onder begeleiding van een gids. Deze begeleide wandeltocht is een perfecte combinatie van stadshistorie en eeuwenoude geschiedenis waarbij je de wijken Punda & Otrobanda bezoekt.

Direct boeken voor de beste prijs en je bent verzekerd van plek
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open