Tour Christoffelpark

Tour Christoffelpark

tour christoffelparkDoe mee en stap in voor deze avontuurlijke safari tour in het Christoffelpark. Stap achterin een stoere Pick-up truck en beleef een spannende dag op de Christoffelberg. Deze safari is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Wil je onder begeleiding van een leuke gids het Christoffelpark ontdekken? Dan is deze safari iets voor jou. 

Stap achter in de pick-up truck en laat je door het prachtige gebied van de Christoffelberg rijden. De ervaren gids van deze Christoffelpark tour laat je beide kanten van het park zien en vertelt je leuke weetjes over de omgeving. Ook zal hij interessante wetenswaardigheden over de geologie, historie en cultuur van het park met je delen. Tijdens de tour bekijk je: uitzicht op Rooi Beru, de ruïnes van Zorgvliet, uitzicht op Shete Boka, uitzicht op Landhuis Knip, orchideeën en Bromelia’s, zeekant van het Christoffelpark, uitzicht op de noordkust, Boka Grandi en Indiaanse tekeningen. Na de tour kun je een kijkje nemen in het Savonet Museum (exclusief). Dit museum geeft je een kijkje in het leven van de vroegere bewoners van het gebied, van de eerste Arowak indianen tot aan de moderne geschiedenis. Deze safari tour is een aanrader voor jong en oud. Met het ticket voor het Savonet Museum krijg je ook toegang tot de schildpadden expositie. 

Safari Tour door het Christoffelpark met gids!

Doe mee en stap in voor deze avontuurlijke safari tour in het Christoffelpark. Stap achterin een stoere Pick-up truck en beleef een spannende dag op de Christoffelberg. Deze safari is geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je tour ticket heel gemakkelijk via GuideandGo!
 5-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open