Tropical Paintball Curacao

Tropical Paintball Curacao

tropical paintball curacaoTropical Paintball Curacao. Tropical Paintball is de beste aanbieder van paintball op Curacao. Enthousiaste en aardige mensen. Geen gestress, rustig nadenken, goede uitleg, ze helpen de teams (voor en tijdens de games) en ze nemen er de tijd voor. Dit is het geld zeker waard!

tropical paintball curacaoTropical Paintball heeft een locatie net naast de Free Zone op Hato. Een terrein met wegen, een rotonde, en het aller belangrijkste: oude verlaten gebouwen. En die zijn heel gaaf. Als je zo’n gebouw in loopt met halve daken waar de zonnestralen naar beneden komen en de duiven opeens geschrokken wegvliegen.

Voor je dat je ook uberhaupt een wapen krijgt, wordt er natuurlijk eerst een uitleg gegeven over de veiligheid. Je krijgt een pak aan en een helm die je te allen tijde aan moet houden als je je in het speelveld bevindt. Veiligheid voorop!

tropical paintball curacaoHet is niet zo dat je maar 1 game speelt. Er zijn rondes van 15 minuten en elke keer speel je een andere variant (tenzij je groep dit anders wil, alles kan). Zorg voor een goede conditie. Je moet flink hurken in het spel, rennen en in positie blijven. En het is natuurlijk best warm hier op Curacao dus het vochtverlies is aanzienlijk. Bereid je dan ook voor op een ontzettende workout met veel bijbehorende spierpijn. Bij Tropical Paintball zijn gelukkig de nodige dranken te koop dus als je zelf niets hebt meegenomen kan je altijd de nodige vocht weer aanvullen.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open