Tugboat Curacao

Tugboat Curacao

tugboat curacaoVaar met een prachtige catamaran naar de beste snorkel-locatie van Curacao. Een onvergetelijke boottocht, inclusief uitgebreide BBQ-lunch, open bar en snorkelspullen!

Tugboat Curacao. Maak een ontspannen cruise op een catamaran over het azuurblauwe water voor de kust van Curacao. Onderweg ontdek je al snorkelend de onderwaterwereld op de beste snorkel-locatie van het eiland.

Als je gek van snorkelen bent dan is dit de ultieme trip om te maken! Je vaart met een comfortabele en zeer stabiele catamaran langs de kustlijn van Curacao met zijn mooie stranden en azuurblauwe zee.

Je bezoekt tijdens deze tocht de beste snorkelplekken van Curacao. Vanzelfsprekend wordt de populairste snorkelspot “Tugboat Curacao” niet overgeslagen. De “Tugboat” (sleep boot) is ongeveer 25 jaar geleden gezonken en het wrak ligt op ongeveer 5 meter diep waardoor het de ideale plek is om te snorkelen. Je kunt het wrak uitstekend zien liggen in het kraakheldere water. Tijdens de gehele trip, die ongeveer 4.5 uur duurt, kun je genieten van de open bar. Dus pak wat te drinken, geniet van het uitzicht en relax in de lounge-netten. De enthousiaste crew zal er zeker voor zorgen dat het je aan niets zal ontbreken.

Tip! Je kunt de tour inclusief of exclusief ophaalservice boeken.

Zeilen en snorkelen bij de mooiste plek op Curacao!

Vaar met een prachtige catamaran naar de beste snorkel-locatie van Curacao, de Tugboat. De “Tugboat” (sleepboot) is ongeveer 25 jaar geleden gezonken en het wrak ligt op ongeveer 5 meter diep waardoor het de ideale plek is om te snorkelen.

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je zeiltrip inclusief snorkelen heel gemakkelijk via GuideandGo!
 5-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open