Zapata FlyBoard Curacao

Zapata FlyBoard Curacao

zapata flyboard curacaoZapata FlyBoard Curacao. Zapata Flyboard Caribbean bied je de kans om te zwemmen als een dolfijn en te vliegen als een superheld. Met de Zapata Flyboard lift je jezelf uit het water met een board onder je voeten en twee hendels aan je armen waar waterdruk uitkomt. Meters boven de zee kan je allerlei trucs uithalen op een speciale constructie. Flyboarden is een waanzinnige ervaring voor mensen die van water, zwemmen en een gezonde dosis spanning houden. Zonder twijfel de meest spectaculaire sport van dit moment!

Flyboarden doe je met een flyboard, die wordt aangedreven dooreen speciale jetski (een waverunner). Het Zapata Flyboard, genoemd naar de bedenker Franky Zapata, bestaat uit een paar wakeboardschoenen op een board, met daarin kleine motoren. Ook je armen zijn bevestigd aan twee waterstralen. Voor de aandrijving bevestigde de Franse jetski-kampioen een brandweerslang tussen het board en de waverunner, zodat er onder hoge druk water door de slang geperst kan worden. Wanneer de waverunner gas geeft, wordt het water door de slang geperst. Je schiet omhoog en “vliegt” over het water. Bij flyboarden draait het om waterkracht. Door die enorme kracht word je omhoog gestuwd en zweef je boven het water. Daarna is het de bedoeling dat je je evenwicht bewaart zodat je blijft ‘vliegen’.

Flyboarden is voor iedereen boven de veertien jaar en onder de 100 kilo mogelijk, voor iedereen die het heerlijk lijkt een paar meter boven de zee te vliegen Volgens de instructeurs is het namelijk helemaal niet lastig te leren. “Een beetje lef, motoriek en kracht. Daar gaat het om. Haast iedereen kan binnen een half uur op het board staan.  “Je hebt het zo onder de knie”, vertelt Wim van Gilst. “We hebben hier kinderen gehad, maar ook oudere mensen die het binnen een kwartier met gemak konden. Het is dus voor jong en oud. Wie wil er nou niet eens een keertje een superheld zijn?”

Met een Zapata Flyboard kun je springen als een dolfijn, salto’s maken en op en neer in het water springen en duiken. Het is een sport, die je echt zelf moet ervaren om het vrijheidsgevoel en de kick ervan te beleven!

Boek een Flyboarding experience en voel je even een superheld!

Deze ervaring wil je niet missen! Ga de uitdaging aan en ervaar wat het is om boven het water te vliegen. Gezien de populariteit van Flyboarden is het raadzaam op tijd je ticket te boeken.

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je flyboarding experience heel gemakkelijk via GuideandGo!
 4-stars-wannahaves
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open