Zwemmen met Dolfijnen

Zwemmen met Dolfijnen

dolphin academy curacaoZwemmen met Dolfijnen. Heb je hier altijd al van gedroomd? Om dat speciale contact met deze unieke dieren te ervaren? Op Curacao kan je jouw droom waarmaken! Bij de Dolphin Academy in het Sea Aquarium kun je op verschillende manier met de dolfijnen in contact komen. De Academy biedt namelijk fantastische intieme en informatieve programma’s over en met kusttuimelaardolfijnen. Deze speelse beesten leven in ruime, natuurlijke lagunes bij de Sea Aquarium waar jij ook kennis met ze kunt maken.

Tijdens een Dolphin Encounter ga je met een trainer het water in en terwijl je in het water staat vertelt de trainer alles over de dolfijnen die om je heen zwemmen en die je kunt aaien.

Met de Dolphin Swim ga je helemaal in het water en zwem je daadwerkelijk tussen de dolfijnen. Door ze verschillende signalen te geven gaan ze zich helemaal voor je uitsloven; draaien, zingen, zwaaien enzovoorts. Zwemmen met Dolfijnen is een unieke belevenis! Boek hier je tickets.

Als je ervaring hebt met snorkelen; pak dan je bril, snorkel en zwemvliezen en duik met de dolfijnen het water in voor een romantische onderwater kus of een dorsal ride. Voor de Dolphin Scuba Encounter heb je een duikbrevet nodig. Maar dan hoef je ook niet elke keer naar boven om adem te halen en kun je verder weg. De dolfijnen volgen de duikers naar de open zee waar ze in alle vrijheid kunnen zwemmen. Daar kun je het natuurlijke gedrag van deze mensenvrienden natuurlijk het beste zien en daarnaast ook nog de andere zeedieren en het koraalrif bewonderen.

Beleef deze magische ervaring met Dolfijnen

Zwemmen met de dolfijnen op Curaçao. Eén van de dingen die je gedaan moet hebben tijdens je vakantie. De ervaring is onvergetelijk! Boek deze activiteit ver van tevoren, door populariteit zijn de tijdblokken snel vol geboekt!

Wannahaves Curacao werkt nauw samen met GuideandGo. GuideandGo is een van de grootste online aanbieders van tours & activiteiten op de Nederlandse markt en de specialist voor Curacao. Boek in de boeking box hiernaast je ticket heel gemakkelijk via GuideandGo!
 5-stars-wannahaves
Contact

Dolphin Academy Curacao
Bapor Kibra z/n
Curaçao

T. +5999 4658900
E. info[at]dolphin-academy.com.com
I. www.dolphin-academy.com.com
Openingstijden

Zeven dagen per week.

U kunt online reserveren of langs gaan om een encounter met de dolfijnen te boeken.
Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open