Body Candy Curacao

Body Candy Curacao

curacao beach boulevardBody Candy Curacao is een leuke en hippe winkel op de Curacao Beach Boulevard (BLVD) aan Sea Aquarium Beach. Body Candy Curacao is gespecialiseerd in mix&match, zwem- en badkleding, sun smiles slippers en bijpassende sieraden en accessoires.

body candy curacaoDe Boulevard waar Body Candy Curacao is gevestigd kenmerkt zich door de grote diversiteit aan horecagelegenheden, grotere en kleinere winkels, salons voor persoonlijke verzorging en dienstverlening, die worden aangeboden in de 50 units die de BLVD rijk is. Dat aanbod varieert van een bar waar men na een dagje aan het strand onder het genot van een drankje, het haar kan laten föhnen, een tattoo-studio, diverse unieke winkels voor kleding waaronder het alom bekende shirts&words met de babyrompers, t-shirts en slippers met Dushi daarop, sieraden, souvenirs en strandsporten, tot horeca die vrijwel de hele culinaire wereld met haar aanbod omvat, van oud Hollandse poffertjes, innovatieve cocktails, de keukens van de Middellandse zee tot een Bruin Café en Beach Club.

Dit alles is gelegen aan het welbekende Mambo-strand. Ook voor kinderen is er bovendien de mogelijkheid om zich te vermaken in de twee gloednieuwe speeltuinen die op de BLVD zijn geplaatst. Daarnaast is de BLVD altijd gratis toegankelijk en kan er gratis geparkeerd worden. Vrijwel alle winkels zijn zeven dagen per week, non-stop, geopend.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open