Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach Boulevard

curacao beach boulevardMambo Beach Boulevard (BLVD) is een relatief nieuw en uniek project gelegen aan Sea Aquarium Beach. De BLVD is een bijzondere plek op Curaçao waar strand, shoppen, dineren en uitgaan prima gecombineerd kunnen worden. Het is een plek die zich kenmerkt doordat iedereen, van jong tot oud, op ieder moment van de dag hier terecht kan en men zich nooit zal vervelen. Op de BLVD is er immers altijd wel iets te zien of te doen!

Ruim 25 jaar geleden werd het Sea Aquarium ontwikkeld en daarmee een aanvang gemaakt met de ontwikkeling van het Bapor Kibra-gebied wat nu is uitgegroeid tot één van de grootste toeristische trekpleisters van het eiland. Na alle hotels en attracties die in Bapor Kibra zijn gerealiseerd, is de BLVD ontstaan vanuit de gedachte dat het goed zou zijn een zogenaamde “schakel” tot stand te brengen die bestaande accommodaties, attracties en toekomstige ontwikkelingen met elkaar zou kunnen verbinden. De BLVD streeft ernaar een centrale ontmoetingsplek te zijn waar zowel eilandbewoners als toeristen kunnen recreëren en elkaar kunnen ontmoeten.

curacao beach boulevardDe BLVD kenmerkt zich door de grote diversiteit aan horecagelegenheden, grotere en kleinere winkels, salons voor persoonlijke verzorging en dienstverlening, die worden aangeboden in de 50 units die de BLVD rijk is. Dat aanbod varieert van een bar waar men na een dagje aan het strand onder het genot van een drankje kan relaxen, een tattoo-studio, diverse unieke winkels voor kleding, een te gekke Escape Room, sieraden, souvenirs en strandsporten, tot horeca die vrijwel de hele culinaire wereld met haar aanbod omvat, van oud Hollandse poffertjes, innovatieve cocktails, de keukens van de Middellandse zee tot een Bruin Café en Beach Club.

Dit alles is gelegen aan het welbekende Mambo-strand. Ook voor kinderen is er bovendien de mogelijkheid om zich te vermaken in de twee gloednieuwe speeltuinen die op de BLVD zijn geplaatst. Daarnaast is de BLVD altijd gratis toegankelijk en kan er gratis geparkeerd worden. Vrijwel alle winkels zijn zeven dagen per week, non-stop, geopend.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open