Promenade Shopping Mall

Promenade Shopping Mall

promenade shopping mall

Promenade Shopping Mall Curacao is te vinden aan de oostkant van Willemstad. De winkels zijn modern en aantrekkelijk en voorzien in al je behoeften tijdens je verblijf.

De winkels in Promenade weerspiegelen een kosmopolitische sfeer vanwege de diversiteit van de bevolking op Curacao. Door de sterke banden die Curacao met Europa heeft bieden de winkels een breed scala aan goederen en worden de grote internationale merken verkocht. Je kunt er winkelen voor stijlvolle Europese merk kleding (dames, heren en kinderen), schoenen uit Spanje, Italië en Nederland, sieraden en horloges, badmode en lingerie. 

Naast kledingwinkels zijn er ook woondecoratie winkels en luxe geschenken uit Europa en Azië voorhanden. Na het genieten van een dagje winkelen in de Promenade Shopping Mall keer je tevreden terug.

Als je tussendoor honger of dorst hebt dan ga je even rustig zitten in het Promenade Shopping Mall en probeer je de beste sushi bij Craving Sushi of misschien ga je liever voor een heerlijke verse fruitshake. Bij Fountain Terrace kun je de typische Curacaose “pastechi” (gebak) proberen en een lekker bakje koffie drinken.

Verder is er een pinautomaat, een brievenbus, een telefooncel en zijn er toiletten aanwezig.

Openingstijden:
De winkels zijn normaal geopend van maandag t/m zaterdag, en de reguliere openingstijden zijn van 8.00 uur – 12.00 uur en van 14.00 uur – 18.00 uur.

 

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open