Zuikertuin Shopping Mall

Zuikertuin Shopping Mall

zuikertuin mall

Zuikertuin Shopping Mall heeft een grote verscheidenheid van winkels en restaurants onder één dak! Zuikertuin is het enige winkelcentrum op Curaçao met volledige airconditioning (totdat Sambil zijn deuren opent). Het is gelegen in een koloniaal landhuis uit 1870, terwijl Winkelcentrum Bloempot een heel eigen karakter heeft.

Er zijn 25 merkengenaamde winkels, vijf restaurants, een foodcourt en een authentieke Italiaanse gelateria. Het luxe interieur is fraai afgestemd op de koloniale stijl van de buitenkant. Het Zuikertuin winkelcentrum heeft goede openingstijden voor mensen die werken, zodat u kunt winkelen zoals het u uitkomt. Het is het enige winkelcentrum op Curaçao, die elke dag van de week, ook op zaterdag geopend is tot 20.00 uur. Het Zuikertuin Mall is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur en elke eerste zondag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Het Zuikertuin Mall is slechts tien minuten rijden vanaf het centrum (Punda). Binnen in het winkelcentrum is een Giro Bank en drie verschillende geldautomaten (MCB, Giro, RBC) voor je winkelgemak.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open