Kokomo Beach

Kokomo Beach

kokomo beachKokomo Beach is gevestigd aan de prachtige, natuurlijke baai genaamd Vaersenbaai. Kokomo beach is een heerlijke beachclub op Curaçao  en heeft een ‘60-’70 casual uitstraling. Kokomo is vooral op zondag en bij speciale events druk bezocht. De zee is uitermate geschikt voor zowel beginnende als gevordende snorkelaars en duikers.

kokomo beachNaast een drankje heeft Kokomo Beach ook erg veel lekkere hapjes. Dit samen met de gemoedelijke sfeer maken van Kokomo een perfecte chill plek. Naast dat je er heerlijk kunt chillen is er ook een duikschool gevestigd voor de wat ondernemende mens.

De bar en het restaurant liggen op een verhoogt gedeelte en geven een mooi uitzicht over het strand en de zee. Het dans en party gedeelte is met de voeten in het zand onder de blauwe hemel. In de Kokomo Beach club kunt u prima genieten van een breed aanbod van lunches, diners en snacks. Er is ook bediening op het strand dus als u even geen zin heeft om op te staan dan worden de drankjes en de snacks naar u toe gebracht.

De toegang tot Kokomo Beach is gratis, wel wordt er een klein bedrag gevraagd voor het gebruik van een strandbedje. Het restaurant en de toiletten zijn toegankelijk voor minder validen en de parkeerplaats is voorzien van security. Kokomo staat ook bekend om de Full Moon feesten, het best bezochte maandelijkse evenement op Curaçao. Kokomo organiseert regelmatig grote evenementen waaronder de Full Moon party en Woodstock maar ook andere evenementen waarbij grote artiesten en bekende DJ’s komen optreden.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open