Playa Lagun

Playa Lagun

playa lagunHet prachtige en idyllische Playa Lagun strand ligt in het noorden van het eiland en is gelegen in een klein baai tussen hoge rotsen wat het tot een heerlijk rustig strand maakt. De vissersbootjes die hier aangemeerd liggen geven het geheel een pittoreske uitstraling. Playa Lagun is ideaal om een dagje te relaxen of om langs de rotsen te snorkelen. Ook voor kinderen is het strand geschikt omdat het zand geleidelijk afloopt in zee en door de ligging in een baai het water rustig is. Er is voldoende schaduw te vinden onder de bouwsels op het strand en de bomen.

playa lagunEenmaal onder water waan je je in het paradijs. De één na de andere zeeschildpad zwemt je tegemoet, soms tot armlengte afstand, om je vervolgens weer verwonderd alleen achter te laten. Playa Lagun staat bekend om de zee schildpadden die je onderwater kunt tegenkomen. Echter, het blijft natuur dus mocht je ze nu net missen ga dan nog een keertje terug.

Op de parkeerplaats voor het strand vindt u een duikschool en restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of een patatje kunt eten.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open