Adverteren

Adverteren op WannaHaves

Als u wilt adverteren op Curacao dan is WannaHaves de perfecte manier om een hele specifieke doelgroep te bereiken. WannaHaves Curacao wordt bezocht door mensen uit Nederland, België & Curacao. Mensen in vakantiestemming die allemaal iets hebben met het eiland Curaçao en hier naar toe op vakantie willen, hier al zijn, hier bijvoorbeeld willen dineren en hier willen recreëren. Adverteren op WannaHaves is voordelig & effectief! WannaHaves Curaçao biedt u uitgebreide mogelijkheden afgestemd op uw behoefte.

U betaald bij WannaHaves Curaçao niet per aantal views, clicks of andere ingewikkelde constructies. U betaald een vast bedrag per maand zodat u exact weet wat het kost en hoe lang de advertentie getoond wordt. De minimale advertentieperiode is 6 maanden. Het opmaken van de digitale advertentie is hierbij inbegrepen. En, indien u een overeenkomst afsluit voor 12 maanden ontvangt u 10% korting op de totaalprijs. Effectief & voordelig!

Adverteren op de homepage

 

Er zijn verschillende opties om te adverteren op de homepage van WannaHaves Curaçao. Alle advertentie ‘plekken’ op de homepage zijn exclusief en worden niet gewisseld met andere advertenties. Kortom: uw advertentie is altijd te zien binnen de afgesproken advertentie periode.

adverteren op curacao1. Banner 

Deze banner betreft de volledige breedte van de site. U kunt de banner laten plaatsen op lijn 1 t/m 5 op de homepage (hoogte van de pagina). Iedere lijn heeft zijn eigen prijs per maand.

2. Kader met link

Het kader bevat een foto en een compacte introtekst. Indien de bezoeker op de link klikt wordt hij doorgestuurd naar uw eigen pagina op WannaHaves Curaçao. Op deze pagina kunt u veel informatie kwijt over uw organisatie aangevuld met een vijftal afbeeldingen. U kunt uw kader met link laten plaatsen op lijn 1 t/m 5 op de homepage (hoogte van de pagina). Iedere lijn heeft zijn eigen prijs per maand.

3. WannaHaves TIP

De WannaHaves tips zijn allemaal eenduidig van opmaak. Uw eigen afbeelding en tekst worden hierin verwerkt. De WannaHaves tips worden door bezoekers ervaren als iets wat ze echt moeten doen/zien/ervaren als ze op Curaçao zijn. De WannaHaves tip heeft een link naar uw eigen pagina op WannaHaves Curaçao of een link direct naar uw eigen internetsite al naar gelang uw wens. U kunt uw WannaHaves TIP laten plaatsen op lijn 1 t/m 5 op de homepage (hoogte van de pagina). Iedere lijn heeft zijn eigen prijs per maand.

4. Site link

Er wordt op de homepage in een blauw kader een directe link geplaatst naar uw eigen internetsite. Binnen het blauwe kader kunt u beperkte tekst laten plaatsen. U kunt uw site link laten plaatsen op lijn 1 t/m 5 op de homepage (hoogte van de pagina). Iedere lijn heeft zijn eigen prijs per maand.

5. Product aanbieding

Op de homepage wordt uw productaanbieding geplaatst inclusief prijs en korte omschrijving. De WannaHaves productaanbiedingen zijn allemaal eenduidig van opmaak. Binnen uw product aanbieding wordt een link geplaatst naar uw eigen pagina op WannaHaves Curaçao of een link direct naar uw eigen internetsite al naar gelang uw wens. U kunt uw product aanbieding laten plaatsen op lijn 1 t/m 5 op de homepage (hoogte van de pagina). Iedere lijn heeft zijn eigen prijs per maand.

Adverteren op een categorie pagina

Op de WannaHaves Curacao internetsite zijn diverse categorieën opgenomen. Denk aan stranden, duiken, must do, must see, accommodaties, uitgaan, restaurants en bijvoorbeeld shoppen. Zodra een bezoeker zo’n categorie kiest (b.v. strand) krijgt hij een overzicht van items die binnen die categorie vallen (b.v. Playa Kalki, Mambo Beach, Kokomo etc). Vervolgens kan worden doorgeklikt naar de detail pagina van dit item (b.v. Mambo Beach). U kunt adverteren op de overzichtspagina, op de detailpagina of in de sidebars die getoond worden naast ALLE detail pagina’s.

1. Categorie overzichtspagina

U kunt op dezelfde manier adverteren als hierboven uiteen gezet bij de homepage. U kunt kiezen uit vijf soorten advertenties op 5 verschillende lijnen. Alle advertentie ‘plekken’ op de categorie overzichtspagina zijn exclusief en worden niet gewisseld met andere advertenties. Kortom: uw advertentie is altijd te zien op de categorie overzichtspagina binnen de afgesproken advertentie periode.

2. Categorie detailpagina

adverteren op curacaoVanuit de categorie overzicht pagina (b.v. strand met daarop o.a. Playa Kalki, Mambo Beach, Kokomo etc) kan men doorklikken naar detail pagina’s (b.v. Mambo Beach). Op deze detailpagina kunt u ook adverteren op basis van een WannaHaves tip. De WannaHaves tips zijn allemaal eenduidig van opmaak. Uw eigen afbeelding en tekst worden hierin verwerkt.

De WannaHaves tips worden door bezoekers ervaren als iets wat ze echt moeten doen/zien/ervaren als ze op Curaçao zijn. De WannaHaves tip heeft een link naar uw eigen pagina op WannaHaves Curaçao of een link direct naar uw eigen internetsite al naar gelang uw wens. De WannaHave tips staan te allen tijde rechts onderaan een detailpagina.

De prijs exclusief omzetbelasting voor een advertentie op een categorie detail pagina naar keuze bedraagt Fl. 10,00 per maand. Er geldt een minimale advertentieperiode van 6 maanden. De advertentieplek op de categorie overzichtspagina is exclusief en wordt niet gewisseld met andere advertenties. Kortom: uw advertentie is altijd te zien op deze categorie detail pagina binnen de afgesproken advertentie periode.

3. Sidebars

Naast iedere categorie detail pagina wordt een sidebar getoond. U kunt kiezen om te adverteren in een sidebar bij een specifieke categorie -strand bijvoorbeeld- of u kunt er voor kiezen om uw advertentie in alle categorieën op te nemen. U kunt kiezen uit een advertentie op basis van de WannaHaves Tip of u kunt kiezen voor een blauw kader.

adverteren op curacaoIn het blauwe kader wordt een directe link geplaatst naar uw eigen internetsite. Binnen het blauwe kader kunt u tevens beperkte tekst laten plaatsen.

De WannaHaves tips zijn allemaal eenduidig van opmaak. Uw eigen afbeelding en tekst worden hierin verwerkt. De WannaHaves tips worden door bezoekers ervaren als iets wat ze echt moeten doen/zien/ervaren als ze op Curaçao zijn. De WannaHaves tip heeft een link naar uw eigen pagina op WannaHaves Curaçao of een link direct naar uw eigen internetsite al naar gelang uw wens.

Let op: De WannaHaves tips in sidebars draaien niet exclusief en worden om tourbeurt getoond. Er worden maximaal 5 verschillende advertenties geroteerd.

 

Indien u wilt adverteren bij WannaHaves Curaçao of u heeft hier vragen over neemt u dan even contact met ons op. Stuur een e-mail met uw verzoek en telefoonnummer naar support@wannahavescuracao.com. Wij nemen dan direct contact met u op.

De advertentie zal te allen tijde beoordeeld worden op relevantie met het oog op de plek waar de advertentie bedoeld is. Advertenties die geen enkele relevantie hebben met de doelgroep van WannaHaves Curaçao, worden niet toegelaten. WannaHaves Curaçao behoudt zich het recht voor om advertenties te weigeren op basis van de inhoud.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open