Madero Ocean Club

Madero Ocean Club

madero ocean clubOp slechts 5 kilometer afstand van Willemstad vindt u Madero Ocean Club als onderdeel van de zeer recent gebouwde Mambo Beach Boulevard. Overdag kunt u aan de kust genieten van het warme turquoise water, de wuivende palmbomen en goede faciliteiten. ’s Avonds komt het strand tot leven en kunt u zich tot in de late uurtjes vermaken bij de trendy restaurants, gezellige strandbars en Madero Ocean Club. Zowel gezinnen met kinderen als jonge badgasten zullen aan het strand van Madero Ocean Club de vakantie van hun leven hebben!

De Madero Ocean Club vindt u op Sea Aquarium Beach. Sea Aquarium Beach is een strandstrip verdeelt in drie delen: Madero Ocean Club, Cabana Beach en Lions Dive Beach. Op het witte zandstrand zijn er voldoende ligbedden en parasols van stro. Bovendien is het strand voorzien van douches en toiletten en kunt u op meerdere plekken gebruikmaken van gratis WiFi.

Sea Aquarium Beach is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met (kleine) kinderen. Het strand loopt langzaam af in zee en het water is kalm. Vlak voor de kust liggen er rotsen in de zee. In het diepe water drijft een vlot waar kinderen van af kunnen springen.

Voor een bruisend en levendig nachtleven moet u tijdens uw vakantie op Curaçao niet in het centrum van Willemstad zijn, maar ook bijvoorbeeld op het strand van Madero Ocean Club of bij het naast gelegen Wet&Wild. Wanneer in het weekend de zon ondergaat komt het strand tot leven en beginnen de happy hours.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open