Renaissance Mall Curacao

Renaissance Mall Curacao

Renaissance Mall Curacao

De Renaissance Mall op Curacao en het Rif Fort, gelegen in de historische hoofdstad Willemstad, bieden je de meest unieke winkel- en restaurantervaring van Curaçao, geweldig entertainment en veel leuke promoties!

Het Renaissance Rif Fort:
Eens stonden binnen de 1,5 meter dikke koraalmuren 56 kanonnen. Het Riffort werd oorspronkelijk gebouwd in de 19e eeuw om het eiland te beschermen tegen een invasie van piraten en andere vijanden. Tegenwoordig is het Fort opnieuw tot ontwikkeling gekomen en is de legendarische, historische attractie nieuw leven ingeblazen door het Renaissance Curaçao Resort & Casino. Het Rif Fort biedt een warm welkom aan de bezoekers. Dit onderdeel van het werelderfgoed van de Unesco met zijn historische en artistieke sfeer huisvest nu een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden.

Renaissance Mall Curacao

Van dinsdag t/m zaterdag is er ‘s avonds entertainment. Neem er de tijd voor om de leuke boetiekjes te bezoeken en de unieke souvenirwinkels binnen de muren. Geniet van het verwarmende entertainment in de avond in talloze buitenbars en terrassen.

Renaissance Mall Curacao

De Renaissance Mall:
De Renaissance Mall is de thuisbasis van de meest luxueuze merken in Curaçao, merken als Furla, AD, Breitling, Mango, Mont Blanc, Tiffany & Co, Starbucks, Armani Exchange, Hilfiger Denim, Paul & Shark, Sunspecs en vele anderen. Met meer dan 50 winkels kun je hier onvergetelijk en uniek winkelen. De Mall ligt precies in het hart van Willemstad met een overdekte parkeerplaats er direct tegen aan. Het ligt op korte loopafstand van de pontjesbrug en naast de indrukwekkende Mega Pier, waar enorme Cruise Schepen aanleggen als ze Curaçao bezoeken.

Bekijk de prijzen van alle activiteiten en reserveer direct je plek
  Bekijk prijzen
close
open